В София най-вероятно ще има нови кметски избори, с оглед на

...
В София най-вероятно ще има нови кметски избори, с оглед на
Коментари Харесай

Георги Георгиев: В София най-вероятно ще има нови кметски избори


В София най-вероятно ще има нови кметски избори, с оглед на данните за злоупотреби, които има от правосъдните експертизи, съобщи в ефира на bTV тази заран заместник-председателят на СОС от ГЕРБ-СДС Георги Георгиев. 

“Като правист се срещнах с документите и съм доста обезпокоен по какъв начин тъкмо в регион " Слатина ", където кметът е от Демократична България, тъкмо там са изчезнали 13 флашки от машини. Как се случват тези случайности в София? Това са въпроси, на които съдът ще отговори ”, добави той. 

Политическата рецесия на локално равнище се задълбочава, означи още Георгиев. “На съвещанието на СОС сътрудниците от ПП-ДБ 24 пъти отхвърлиха да станат ръководители на някои от комисиите. Борис Бонев даде звук. Ние им предложихме места за ръководители и заместник-председатели. Първият човек, който отхвърли беше Борис Бонев. Това беше режисура, тъй като над 20 пъти отхвърлиха разнообразни позиции и най-после не знам по какъв начин размислиха и поеха управлението на три комисии. Тази аматьорщина би трябвало да спре. ”, добави той. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР